ylakuva
MeNuoret
menuoret-tekstillä2

Messukylän seurakunnan nuorten elämää. Toiminnan keskeisenä paikkana on Linnainmaan seurakuntakeskus. Ovemme ovat nuorille auki viikon jokaisena arkipäivänä.

Tarjoamme viihtyisän tilan, jossa voi nauttia kahvista ja teestä, tavata ystäviään ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Perjantai-iltojen yökahviloissa tarjoamme myös pientä purtavaa edulliseen hintaan. Talossamme voi pelata mm. pingistä, biljardia, pöytäfutista, monipuolisesti lautapelejä ja esimerkiksi änäriä PS4 pelikonsolilla.

Lisäksi tarjoamme nuorille isos- ja apuopettajakoulutusta, rauhoittumisen mahdollisuuden
jokaviikkoisissa viikkomessuissa, mahdollisuuden toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille, urheilunjanoisille salibandytoimintaa sekä viikonloppuleirejä ja -retkiä. Olet myös tervetullut ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa sekä kantamaan vastuuta erilaisiin tehtäviin. All Inn, kaikki
mukaan!


HIIHTOLOMARIPARIN ISOS- JA (V)APARIHAKU ON ALKANUT! =)

Ilmoittaudu TÄÄLTÄ!

Haku käynnissä 30.11. saakka.


Isoskoulutus

ISOSKOULUTUS


Isoskoulutus on käynnissä, JEE! Voit käydä koulutuksessa joko maanantaisin tai torstaisin klo 17:30-19 Linnainmaan seurakuntakeskuksella. 

Messukylän nuoret somessa

SYYSRETKI HELVETINJÄRVELLE 6.-7.10.

fullsizeoutput_ddIlmoittautuminen on auki! Varaa paikkasi SYKSYN TOIMINTAA


Linnainmaan seurakuntakeskuksen ovet ovat avoinna joka arki-ilta (ma-to klo 16-21 ja pe klo 20-01)

Syksyn toiminnasta lisämakua saat TÄÄLTÄ

All Inn!


Tykkää MeNuorista Facebookissa!

Päivän sana

18.11.2018 | Matt. 24:36-37
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."