rss Tampereen seurakuntien uutiset

30.10.2018 11.47

Seurakunnat mukana Nenäpäivässä, ilmoitaudu vapaaehtoiseksi

Suomen suurin viihteellinen hyväntekeväisyysilta, Nenäpäivä-show, pidetään tänä vuonna 9. marraskuuta. Televisioitua show’ta edeltävillä viikoilla Tampereella on monipuolista ohjelmaa Nenäpäivän tiimoilta, jolla nostetaan Nenätunnelmaa ja kerätään varoja maailman heikoimmassa oleville lapsille.

nenaaaa
30. lokakuuta Teivon raveissa Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASK ja Nenäpäivä ovat esittelemässä katsomorakennuksen totohallissa toimintaansa, sekä vuoden 2018 keräysvarojen käyttökohteita! Tiistairavien kolmas lähtö kantaa nimeä Nenäpäivä -lähtö.

Sunnuntaina 4. marraskuuta AutoCenter Areenalla on Nenäpäivä-perhetapahtuma, jonne voi tulla 16.30 alkaen ihastelemaan halibernejä, laamaa ja alpakkaa, kokeilemaan temppurataa ja pomppimaan pomppulinnaan ja ottamaan kasvomaalauksen.

Maanantaina 5. marraskuuta Keskustorin Toripäivänä Vanhalla kirkolla on Nenäpäivä-ohjelmaa kello 10-17 alkaen. Kirkolla on tarjoilua, lipaskeräystä ja kanttorien musisointia. Muusikko Peter Joukaisen ulkoilmaesiintyminen on  Kirkon Ulkomaanavun teltassa kello 11 ja 13.

Nenäpäivä-toimistoa pidetään Seurakuntien talon aulassa, Näsilinnankatu 26, 6.–9. marraskuuta kello 10-17. Toimistossa voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi ja noutaa keräyslippaita. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua myös Nenäpäivän sivuilla, osoitteessa hiiop100.fi tai vapaaehtoistyö.fi/tampere.

Nenäpäivään voi osallistua yksinkertaisimmillaan tekemällä lahjoituksen tai levittämällä sanaa Nenäpäivästä sosiaalisessa mediassa.

Mikä ihmeen Nenäpäivä?

Nenäpäivä on vuosittainen hyväntekeväisyys- ja tiedotuskampanja, jolla tuetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten koulutusta, terveyttä, turvaa sekä ravinnon saannin edistämistä. Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille viihteen ja huumorin keinoin sekä innostamalla suomalaisia iloisiin hyväntekeväisyystempauksiin. Avun vievät perille yhdeksän tunnettua ja luotettavaa järjestöä:logot


Palaa otsikoihin