rss Tampereen seurakuntien uutiset

10.9.2018 8.28

Perhetorilta vinkkejä vanhemmuuteen ja apua arkeen

Lapsiperhearki on rikasta ja ihanaa mutta myös uuvuttavaa. Perhetorilla 22.9. Jari Sinkkonen tarjoaa vinkkejä vanhemmuuteen ja uusia näkökulmia parisuhteeseen. Myös lapsille on luvassa hauskaa ohjelmaa.

perhevalmennus
Työ, omat ja lasten harrastukset, kaupassakäynti, ruoanlaitto, siivous ja johonkin väliin vielä helliä hetkiä kumppanin kanssa? Ruuhkavuodet ovat mission impossible, jossa täydelliseen suoritukseen yltää tuskin kukaan. Mutta kuka sanoo, että edes pitäisi? Ei ainakaan pastori Mirella Lehtola, jonka mielestä epätäydellinen vanhempi on lapselle paras.

- Lapsiperhearki on rikasta ja ihanaa mutta monesti myös uuvuttavaa. Vanhemmuudessa on kuitenkin mahdollista selvitä hengissä, kun muistaa ettei ole olemassa ihanneäitejä tai –isiä, on vain vanhemmuutta opettelevia ja siinä kasvavia, tavallisia aikuisia.

Tampereen seurakunnat haluaa tukea perheitä ja parisuhteita ja tarjota apua jaksamiseen. Tähän tähtää myös syyskuun 22. päivä kello 10-14 järjestettävä Perhetori-tapahtuma Seurakuntien talolla, Näsilinnankatu 26.

- Tapahtuma järjestetään, jotta vanhemmat voisivat saada arkeensa ja puolisot parisuhteeseensa iloa, toivoa ja voimaa.  Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat arkeensa virkistymistä, uusia näkökulmia tai tukea elämäntilanteeseen.  Mukaan voi tulla lasten, nuorten ja kumppanin kanssa, Lehtola rohkaisee.

Tilaisuuden vetonaula on Jari Sinkkosen luento vanhemmuudesta ja parisuhteesta kello 11.  Sinkkosen luennon lisäksi luvassa on erilaisia tapahtuma- ja toimintapisteitä. Lapsille on tarjolla kepparirataa, askartelua, kasvomaalausta ja muun muassa muskaripaja. Vanhemmat puolestaan voivat luentojen lisäksi lainata papin tai perheneuvojan keskustelukumppaniksi. Tilaisuudessa on järjestetty lastenhoito. 


Palaa otsikoihin