rss Tampereen seurakuntien uutiset

6.7.2018 11.02

Isosaarta ei ole unohdettu

Isosaaren leirikeskuksessa ei enää järjestetä leirejä mutta sitä voi vuokrata omaan käyttöön kuka tahansa. Vaikka leirikeskusta ei enää aktiivisesti kehitetä, niin sen peruskunnosta huolehditaan edelleen.

isosaari
Aamulehden verkkosivuilla oli 5.7. uutinen Isosaaren leirikeskuksen tilanteesta. Saaressa vieraillut kesäasukas oli ottanut kuvia leirikeskuksen avoimista ovista ja roskista pihalla. Leiritoimintaa Isosaaressa ei enää järjestetä, mutta aluetta voi vuokrata kuka tahansa.  

Uudessa toimintatavassa on selkeästi parannettavaa. Toimet tilanteen korjaamiseksi on jo aloitettu ja samalla suunnitellaan alueen valvonnan tehostamista. Rakennusten lukitus varmistetaan tänään 6.7. ja samalla alueelta kerätään roskat pois. Lisäksi rakennusten lukitus uusitaan mahdollisimman pian. 

Isosaaressa on tehty korjauksia sovitusti keskiviikkona 4.7., jolloin ovet ovat olleet auki ja lähtiessä saaresta seurakunnan työntekijä varmisti, että kaikki lukittavat ovet ovat olleet varmasti lukossa. Osa tiloista (mm. laavu) ei ole normaalisti lukittu. 

Kaikki kohteen varaukset menevät leirikeskuksista vastaavan henkilön kautta. Oma henkilökunta on ollut saaressa kevään ja kesän aikana vain työtehtävissä.   

Isosaari on seurakunnille ja tamperelaisille edelleen tärkeä ja arvokas paikka. Vuosikymmenten aikana saaren rippikoulut ja leirit ovat synnyttäneet unohtumattomia muistoja. Vaikka leirikeskusta ei enää aktiivisesti kehitetä, niin sen peruskunnosta huolehditaan edelleen. 


Lisätietoja antaa 

Apulaiskiinteistöpäällikkö Petri Salminen, petri.salminen@evl.fi, p. 040 804 9800 

Tilapalvelukoordinaattori Ari Hintala, ari.hintala@evl.fi, p. 040 804 8383 

Viestintäjohtaja Sami Kallioinen, sami.kallioinen@evl.fi, p. 050378 0033 

Tilojen vuokraamisesta vastaa kurssi- ja leirikeskuspalveluiden johtava esimies Soila Muurikainen (soila.muurikainen@evl.fi). 

 


Palaa otsikoihin